24.07.2020

Her Müslüman Bir Muhtaca Bayram Ettirmeli

Sincan İlçe Müftülüğü personeli ve Türkiye Diyanet Vakfı Sincan Şubesi “ Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş ‘’ kampanyasındaki gayretli çalışmalarıyla toplumumuzun her kesiminden vekâlet yoluyla kurban bağışı almaya Sincan’da vatandaşlarımızın doğru adrese yönlendirilmesine öncülük ediyor.

Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan İlçe Müftüsü Mevlüt Topçu ve müftülük personeli Türkiye Diyanet Vakfına vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.  Kampanyaya iş adamları, esnaf ve Sincan halkının destekleriyle mazlumlara uzanan kol daha da güçlenerek devam etmektedir.

Şu ana kadar yapılan bağışlar neticesinde, Türkiye Diyanet Vakfı genel merkezinden Sincan'da kesilmek üzere tahsis edilen 105 kurban hissesi olan 15 büyük baş hayvanın alımını oluşturulan komisyon ile gerçekleştirildi.

İlçe Müftüsü Topçu, “Bizler biliyor ve inanıyoruz ki Türkiye’mizin masum ve mazlum coğrafyalara uzanan kolu olan Türkiye Diyanet Vakfı her zaman olduğu gibi bu yılda kıymetli vatandaşlarımızın desteğiyle mazlumların umudu olmaya devam edecektir. Tüm kardeşlerimizi kurbanlarını TDV aracılığıyla bağışlamaya davet ediyorum." dedi.