10.07.2020

İl Müftümüz Dr. Yusuf Doğan Yaz Atölyesi Programına konuk oldu

Ankara Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu   sosyal medya üzerinden de Din Hizmeti sunmaya devam ediyor. 6 Temmuz-29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Yaz Atölyesi Programımız büyük bir katılımla başladı.

Hafta içi her gün ve Cumartesi günleri 12:30-13:30 saatleri arasında Kur'an' da Örnek Kadınlar, İlmihal Dersleri, Tefsir Okumaları, Aile Sohbetleri, Cuma Sohbetleri ve Riyazü's Salihin Okumaları Atölye Programları ile yoğun ilgi görüyor.

Her Perşembe Aile Sohbetleri programı Vaiz Hatice Erdoğan moderatörlüğünde farklı konuklarla halkımızla olacak. Programın ilk konuğu İl Müftümüz Dr. Yusuf DOĞAN aile üzerine değerlendirmelerde bulundu.

İl Müftümüz Dr. Yusuf Doğan, ailenin değerine, birlikteliğine ve devamına değinerek çocuk yetiştirmenin kâl ile değil hâl ile olacağını belirtti. Kur'an ve Sünnetteki aile modellerinden, günümüz ailesine nasıl geçiş yapılabileceğinin temellerini çizdi. Bir çocuğun yetişmesinde eğitimin önemine vurgu yaparak, "Bir insan dünyayı değiştirir, insanı da eğitim değiştirir. Bu eğitimin ayağında da anne-baba vardır." dedi.

29 Ağustos' a kadar devam edecek olan Yaz Atölyesi Programımız, sosyal medya üzerinden farklı konu ve derslerle devam edecektir.