15.10.2024

Ankara Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR İlçe ADRB koordinatörleriyle bir toplantı yaptı.

Dr. Hasan ÇINAR'ın başkanlığında düzenlenen toplantıya, ADRB hizmetlerinden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Hatice Nart, İl ADRB koordinatörü Hatice Erdoğan ve on sekiz ilçenin ADRB koordinatörleri katıldı.
Ankara Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda Sayın ÇINAR  ADRB’lerde görev yapmanın önemi üzerinde durdu ve bürolarda çalışan personellerin hayırlı işlerde hiç tereddüt etmeden “ben” varım diyecek bilinçte olması gerektiğini vurguladı. Modern zamanlarda farklı sorunlar yaşayan insanımıza rehberlik ederken onlara Kur’an ve Sünnetin yöntem ve ilkeleriyle yaklaşılmasının önemine dikkat çekti.
Söz konusu toplantıda İl Müftü Yardımcısı Hatice Nart, ilçe Aile Dinî Rehberlik Büroları ve Aile Dinî Rehberlik Merkezlerinde yürütülen proje ve çalışmalarda hizmet veren personele toplantıya sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür etti.