11.07.2024

2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri

2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebeti Kapsamda;
Ezanı Güzel Okuma Yarışması 8 Temmuz 2024 Pazartesi günü  Kocatepe Camiinde İl Birinciliği Seçimi yapılmış ve yarışmada Mamak İlçe Müftülüğüne bağlı Kıbrıs Mahallesi Fazilet Camiinde İmam Hatip olarak görev yapan hafız Mikail Abdurrahmanoğlu Ankara İl Birincisi olmuştur. Kırıkkale İl Müftülüğünün koordinasyonunda 1 Ağustos 2024 tarihinde çevrim içi yapılacak Bölge Yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.

Etkili Hutbe Sunumu yarışması 9 Temmuz 2024 Salı günü Kocatepe Camiinde yapılmış ve  Şereflikoçhisar İlçe Müftülüğüne bağlı Hamzalı Mahallesi Camii İmam Hatibi hafız Muhammet Nur AKYÜREK Ankara İl Birincisi seçilmiş olup 8 Ağustos 2024 tarihinde Zonguldak İl Müftülüğünün koordinasyonunda çevrim içi gerçekleşecek Bölge Seçimi yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.

10 Temmuz 2024 Çarşamba günü ise İl Müftülüğüde yapılan Hadis-i Şerif ezberleme yarışmasında Elmadağ İlçe Müftülüğüne bağlı Şehit Yavuz Kıvrak Merkez Kur'an Kursu (4/B) Öğreticisi Betül ATAY Ankara İl Birincisi seçilmiş olup 15 Ağustos 2024 tarihinde Çankırı İl Müftülüğünün koordinasyonunda çevrim içi yapılacak Bölge Yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.