29.11.2018

SABAH NAMAZI BULUŞMASI DÜZENLENDİ

2018 yılı Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla 23.11.2018 Cuma günü Saray Sultan Selim Camiinde Pursaklar İlçe Müftüsü Nizamettin Doğan ve Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Saray İmam Hatip Ortaokulun yöneticilerinin öğrencileri ile birlikte düzenlemiş olduğu sabah namazı buluşmasına katıldı.

Program Saray İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin Kur’an tilavetiyle başlayıp ardında Pursaklar İlçe Müftüsü Nizamettin Doğan günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptıktan sonra sabah namazı kılındı.

Sabah namazının ardından ikram olarak katılımcılara çorba dağıtımı yapıldı. Daha sonra Pursaklar İlçe Müftüsü Nizamettin Doğan, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara Saray İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettiler.