23.11.2023

4-6 YAŞ KUR’AN KURSUNDA CUMHURİYETİN 100.YILI KUTLAMALARI

Pursaklar Müftülüğümüze bağlı Abdülhakim Arvasi 4-6 yaş grubu Kur’an Kursumuzda Cumhuriyetin 100.yılı kutlamaları kapsamında bir proje başlatıldı.

Proje kapsamında 4-6 yaş grubu öğrencilerimizden velileri ile beraber Cumhuriyetimizi, bayrak ve vatan sevgimizi anlatan resimler çizmeleri istendi.

Minik ellerden Cumhuriyet temalı resim sergimiz ve kursumuzda konu ile ilgili yapılan etkinliklerin açılışı; İlçe Kaymakam Refiki Zeynep DEMİR, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa KILIÇGİL ve  İlçe Müftümüz Nihat SEVİL’in teşrifleriyle gerçekleşti.

Velilerimiz ve öğrencilerimizin yoğun katılım sağladığı etkinliğimizde Cumhuriyetimizin 100.yılı büyük bir coşku ve mutlulukla kutlandı.

Etkinlik, Belediye Başkanı Ertuğrul ÇETİN ve İlçe Müftümüz Nihat SEVİL’ in öğrencilerimize hediye takdimiyle sona erdi.