25.04.2022

GENÇLERLE İFTAR

Pursaklar Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezinde Kız öğrencilerle iftar programında bir araya gelindi.
Programa katılan İlçe Müftüsü Sn.Nihat SEVİL iftar öncesinde ve sonrasında öğrencilerle sohbet etti. Sn.Nihat SEVİL her bir öğrenci ile tek tek tanıştıktan sonra sohbetlerinde Ramazan ayı hakkında ki duygularını ifade etti. Ardından iftar programına katılan öğrencilere teşekkür ederek,çekilişle hediye kazanan öğrencilerin hediyelerini takdim etti.Program öğrencilerle çay eşliğinde sohbet ve Gençlik Merkezinde akşam namazının kılınmasıyla son buldu.

Programı organize eden Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Faruk ÜSTÜN katılımlarından dolayı Pursaklar İlçe Müftüsü Sn.Nihat SEVİL'e, Öğrencilere ve İftar programına maddi katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür etti.