22.04.2022

KARDEŞLERİMİZLE ARAMIZDA ENGEL YOK

Pursaklar Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğünce engelli-cami buluşması düzenlendi.

Müftülüğümüz Hicret Camiinde 27.03.2022 tarihinde gerçekleşen cami buluşması programına engelli kardeşlerimiz katılım sağladılar.

İlçe Müftümüz Sayın Nihat SEVİL tarafından yapılan sohbet eşliğinde icra edilen program engelli kardeşlerimizce memnuniyetle karşılandı.

Müftülüğümüz Cami-Engelli buluşması programı, Cami görevlilerimiz Erdal ERDEM ve İlhan KOÇ tarafından tilavet edilen Kur’an-ı Kerim, ilahi ve kaside dinletisiyle devam etti.

Müftülüğümüz vaizleri Engelli Kooordinatörleri Mahi ODACI ve Yakup ŞİMŞEK engelli kardeşlerimize refakat ederek her ayın son Pazar günü yapılacak cami buluşmaları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Program dua ve ardından yapılan yemek ikramıyla ile sona erdi.