18.09.2024

Mevlid-i Nebi, Cami ve Din görevlileri Haftası Etkinlikleri Kapsamında Konferans

Mevlid-i Nebi, Cami ve Din görevlileri Haftası Etkinlikleri Kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Hukuk Müşaviri Adnan ÜSTÜN tarafından Din Görevlilerimize ve Halkımıza Yönelik Konferans Verildi

Mevlid-i Nebi, Cami ve Din görevlileri Haftası Etkinlikleri Kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Hukuk Müşaviri Adnan ÜSTÜN tarafından 18 Eylül Çarşamba günü saat 14:00 da Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezinde Din Görevlilerimize ve hakımıza yönelik Konferans verildi.

Açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Nihat SEVİL in Yaptığı programa Müftülüğümüze bağlı İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu öğreticileri yanı sıra çok sayıda vatandaşımız da katıldı.