28.02.2024

ENGELSİZ CAMİ ENGELSİZ İBADET

Polatlı İlçe Müftülüğü ve Engelli Koordinatörlüğü tarafından Menteşe Camiinde Engelsiz Camii Engelsiz İbadet projesi kapsamında Öğle Namazında Cami Engelli Buluşması gerçekleştirildi.

Programa İlçe Müftüsü Hayri CİHANGERİ, Şube Müdürü Muhammet KAPOĞLU, Din Hizmetleri Uzmanı Arif ANAYURT, Engelli Koordinatörleri Ahmet AKINCI, Hatice KABASAKAL Din Görevlileri Muammer ŞEN, İbrahim YILDIZ ve Manevi Danışman Eyüp ÖZDEMİR katıldı. Programda Kur'an Tilaveti ve Özel kardeşlerimizden ilahi dinletileri yapıldı. Programın sonunda İlçe Müftüsü Hayri CİHANGERİ’nin konuşması ve duası ile tamamlandı. Program sonunda İlçe Müftüsü Hayri CİHANGERİ Engelsiz Yaşam Merkezinde Özel kardeşlerimize yemek ikram etti.