13.10.2022

Mevlid-i Nebi Haftası “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” Konferans

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle 12 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 14:00’te 13 Eylül Kültür Merkezinde “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak Diyanet İşleri Uzmanı Ramazan DAĞLI katıldı.

Polatlı Kaymakamı Murat BULACAK, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel YILDIZKAYA, ilçemizdeki kurumların amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı programa vatandaşlarımız ve yerel basın yoğun ilgi gösterdi.

Diyanet İşleri Uzmanı Ramazan DAĞLI konuşmasında, “Şuanda hiç olmadığı kadar, Peygamber Efendimizin’in (s.a.v.) nebevi çağrısına kulak vermek zorundayız. Başta ailede yaşanan sorunların çözümü,  gündelik işlerimizdeki mutluluğumuz ve dünya ahiret saadetimiz için Efendimizi (s.a.v.) kendimize örnek edinmemiz gerektiğini unutmamalıyız..” dedi.

Programı sonunda konuşmacı Ramazan DAĞLI ’ya Polatlı Kaymakamı Murat BULACAK tarafından hat yazılı tablo hediye edildi. İlçemizdeki din görevlileri arasında düzenlenen Hutbe yazma yarışmasında dereceye giren Süleymaniye Kuran Kursu Öğreticisi Sümeyye YAŞAR ile Şehitlik Camii İmam Hatibi Nevzat KIZILYAR, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel YILDIZKAYA ve Polatlı Müftüsü Hayri CİHANGERİ’den plaketlerini aldılar.