16.07.2022

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı

15 temmuz şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizin ruhuna ithafen her camimizde hatmi şerifler okundu. Çarşı camii sinde öğle namazından önce ve akşam namazından önce mevlidi şerifler okundu.

15 Temmuz’da ihanet şebekesi FETÖ’nün (Fetullahçı Terör Örgütünün) yapmaya çalıştığı ancak Müslüman Necip Büyük Türk Millet’inin iman dolu feraseti ile hüsranla sonuçlanan darbe girişiminin 6. yıldönümünde T.C. Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde ülkemiz genelinde olduğu gibi Polatlı ilçelerimizde de 15 Temmuz Cuma günü  “Türkiye Aşkına” temalı ‘’15 Temmuz Şehitleri Anma , Demokrasi ve Milli Birlik Günü"' programımızı Polatlı Cumhuriyet Meydan’ında  tamamladık. Ancak vatan ve demokrasi nöbetimizi Müslüman Türk çocuklarının geleceği için Allah'ın izni ile sonsuza dek sürdüreceğiz inşallah.
Polatlı Kaymakamlığının başta olmak üzere ilgili kurumların organize ve koordinasyonunu sağladığı, ilçe müftülüğümüzün Kur'an-ı Kerim tilaveti, şiir dinletileri, dini musiki konseri ve bir çok etkinliği üstlendiği  programa basından ve vatandaşlardan yoğun bir ilgi ile katılım gerçekleşti.

Polatlı Müftülüğü