21.06.2022

VEKALET İLE KURBAN ORGANİZASYONU

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu başlatılmıştı.
Bu kapsamda TDV Polatlı Şubesi Cumhuriyet Meydanı’nda bağış standı açılışı gerçekleştirdi.

Polatlı Kaymakamı Murat BULACAK, Polatlı Müftüsü Hayri CİHANGERİ, çok sayıda din görevlisi ve vatandaş Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) kurban bağışı stand açılışına katıldı.
Kaymakam BULACAK, İlçe Müftüsü Hayri CİHANGERİ’den vekaletle kurban organizasyonu hakkında bilgi aldı ve kurban bağışında bulundu.
Diyarbakır Sur ilçesinde şehit olan Astsubay Can ÇALIŞKAN’ın babası Mustafa ÇALIŞKAN’da stand açılışını ziyaret edip kurban bağışında bulundu.
Kurban bağışlarını TDV Polatlı Şubesi adına kabul eden İlçe Müftüsü Hayri CİHANGERİ, bağış makbuzlarını teslim ederek teşekkür etti.

Müftü CİHANGERİ, "Kurban bereketini yurt içi ve yurt dışında bulunan fakir ve muhtaç kardeşlerimize ulaştırmak ve bayram sevincini hep birlikte yaşamak için personel ve vatandaşlarımızı TDV vekaletle kurban organizasyonuna katılmaya davet ediyorum. Verilen kurban vekaletleri, görevlilerimiz vasıtasıyla en çok ihtiyaç duyulan yerlere ulaştırılacaktır. Organizasyona destek veren ve verecek olan vatandaşlarımıza da şimdiden teşekkür ederim." dedi.
Açılış sonrası tüm katılımcılara ilçe müftülüğünce kitap dağıtımı gerçekleştirildi.