24.03.2021

POLATLI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ GENÇLİK HİZMETLERİ ÇALIŞTAYI İL MÜFTÜMÜZ SAYIN DR. YUSUF DOĞAN' IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ankara İl Gençlik Koordinatörlüğü tarafından İlçe Gençlik Koordinatörlüğümüz bünyesinde oluşturulan Gençlik Koordinatörlüğü sorumluları ile değerlendirme toplantısı düzenlendi.

15 Temmuz Şehitleri Hafızlık Kız Kur’an Kursu toplantı salonunda, Ankara İl Müftüsü Dr. Yusuf DOĞAN, İl Müftü Yardımcısı Fazlı MUTLU, İl Gençlik Koordinatörü Resul ALTUNTAŞ, İl Gençlik Koordinatör Yardımcıları ve İlçe Gençlik Koordinatörlüğü sorumlularının katılımları ile gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Dr. Yusuf DOĞAN Emanet konusuna değinerek yeryüzünün insanoğluna emanet edildiğini, İl Müftü yardımcısı Fazlı MUTLU genç sahabelerin hayatından örnekler vererek gençliğin önemini, İlçe Müftümüz Sayın Hayri CİHANGERİ ise Polatlı kuran kursları hakkında genel bir bilgi ve 4-6 yaş Kuran Kurslarının önemine değinerek gençlik çalışmaları hakkında bilgi verdi. İl Koordinatörümüz gençlik faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Polatlı Müftülüğü Gençlik Koordinatörlerimiz Hikmet BOZA ve Fatma KORKMAZ, ilçemizdeki gençlik çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirdi.

Polatlı ilçe Müftümüz Hayri CİHANGERİ, Gençlik Koordinatörlüğü programına katılımlarından dolayı tüm misafirlerimize teşekkür etti.

Programdan sonra İl Müftümüz Dr. Yusuf DOĞAN ve beraberindekiler Diyanet Çocuk Evi 4-6 yaş Kur’an kursu ve Selçuklu Kuran Kursunda incelemelerde bulundu.