20.02.2020

Polatlı İlçe Müftülüğü Şubat ayı mutat personel toplantısı 13 Eylül Kültür Merkezi’nde Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman TIRAŞÇI, Ankara İl Müftüsü Yusuf DOĞAN, Polatlı İlçe Müftüsü Hayri CİHANGERİ ve tüm personelin katılımıyla yapıldı.

Kurra Hafız Şıh Mehmet EMEKTAR’ ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantının açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Hayri CİHANGERİ yaptı. Sakarya Meydan Muharebesinin kazanıldığı şehitler diyarı Polatlımıza hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan CİHANGERİ; ilçe müftülüğünün aylık çalışmalarını ve hedeflerini aktardı. İlçe müftülüğü olarak 4-6 yaş, gündüzlü, yatılı ve hafızlık kurslarımızla, gençliğe değer çalışmalarımızla, cami ve mescitlerimizle tam kapasiteyle gönüllere dokunarak faaliyetlerimize devam ediyoruz dedi.

Ankara İl Müftüsü Yusuf DOĞAN, kimliğimiz, vizyonumuz ve misyonumuz konulu sunumlarını yaptı. İl müftüsü DOĞAN; öğrenen, özverili, özgüvenli, önder ve örnek olan personelimiz toplumu dini ve ahlaki yönden aydınlatmaktadır. Bu doğrultuda üzerimize yüklenen emaneti toplum yararına en güzel şekilde yapmakla mükellefiz diyerek sözlerini tamamladı.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman TIRAŞÇI; Polatlı Müftülüğünün çalışmalarını tebrik ederek sözlerine başladı. Din hizmetinin önemini ve güzelliklerini hatırlatan TIRAŞÇI, sözü güzel söylemenin önemini ve çalışmanın devamlı olması gerektiğini, sorumluluğumuzun ağır olduğunu, zor olduğunu ancak her zorluğun yanında bir kolaylığın olduğunu hatırlattı. Devletimizin bizlere yüklediği vazifemizi layıkıyla yapmak için bilgili, donanımlı, disiplinli, adil, ahlaklı, sevgiyi kuşanmış, nezaketli ve fedakâr olmamız gerektiğini hatırlatan TIRAŞÇI, bütün çalışmalarımızda samimiyeti elden bırakamayız diyerek sözlerini tamamladı.

İlçe Müftüsü Hayri CİHANGERİ; İl Müftüsü Yusuf DOĞAN ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman TIRAŞÇI hocalarımızın katılımlarından dolayı personelimizin duyduğu memnuniyeti ifade ederek Polatlı’ mız adına teşekkür etti.

Daha sonra, İl Müftüsü Yusuf DOĞAN, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman TIRAŞÇI ve ilçe Müftüsü Hayri CİHANGERİ, yakın zamanda babası vefat eden Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim TUNÇER’ e taziye ve nezaket ziyaretinde bulundular.