23.01.2024

VEKİL İMAM-HATİP ve MÜEZZİN-KAYYIM SINAV DUYURUSU

Müftülüğümüzce, ilçemizdeki cami görevlilerinden (imam-hatip ve müezzin-kayyım) çeşitli sebeplerle görevinden geçici olarak ayrılanların/ayrılacakların yerlerine (aylıksız izin, yurt dışı görevi, uzun süreli rapor vb.) cami hizmetlerinin aksamaması için açıktan vekil imam-hatip/vekil müezzin-kayyım atamasının yapılabilmesi amacıyla Mesleki Yeterlilik Sözlü Mülakat sınavı yapılacaktır.

Müracaatlar 23/01/2024 - 06/02/2024 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde (08:00 - 17:00)  istenen belgelerle birlikte şahsen İlçe Müftülüğümüze yapılacak olup belirtilen tarihten sonra yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Sınav 08/02/2024 tarihinde saat 10:00’da İlçe Müftülüğünde yapılacaktır. Sınavın bitmemesi halinde devamındaki günlerde sınava devam edilecektir.