02.12.2022

Çayırhan Gençlik Kamp Alanı ve Müftülük Ziyareti

Ankara Valimiz Vasip ŞAHİN, Din Hizmetleri Genel Müdürümüz Dr. Şaban KONDİ, Ankara İl Müftümüz Dr. Hasan ÇINAR, Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanımız İdris YAVUZYİĞİT, Belediye Başkanı İsmail ÖNTAŞ, İlçe Kaymakamımız Yusuf Durani DİNÇ, Ankara İl Müftü Yardımcımız Fazlı MUTLU ve daire amirlerinin katıldığı programda yapılması planlanan kamp merkezi projesi ile ilgili Ankara İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Din Hizmetleri Uzmanı Resul ALTUNTAŞ tarafından bilgi verildi.

Çayırhan kamp merkezinden sonra, Din Hizmetleri Genel Müdürümüz Dr. Şaban KONDİ, Ankara İl Müftümüz Dr. Hasan ÇINAR, Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanımız İdris YAVUZYİĞİT, Ankara İl Müftü Yardımcımız Fazlı MUTLU ve Ankara İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Din Hizmetleri Uzmanı Resul ALTUNTAŞ İlçe Müftülüğümüzü ziyaret ettiler.