19.10.2018

100. YIL MAHALLESİ 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU AÇILDI

İlçemiz 100. Yıl Mahallemizde 4-6 Yaş Kur'an Kursu açılışı gerçekleşti. Açılış törenine; İlçemiz Kaymakamı Murat Kahraman, Belediye Başkanı İsmail ÖNTAŞ, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan ARICI, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet YİĞENOĞLU, İlçe Müftümüz Bilal PARLAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice, Siyasi Parti temsilcileri, STK temsilcileri Kur'an Kursu Öğreticilerimiz, Din görevlilerimiz, veliler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

İlçe Müftümüz Bilal PARLAK açılış töreninde yaptığı konuşmada 4-6 yaş grubu Kur'an Kursunun Nallıhan halkımıza hayırlı olmasını dileyip, kursun yapılışında maddi manevi yardımcı olan Kaymakamımız Murat KAHRAMAN'a, İlçe Belediye Başkanımız İsmail ÖNTAŞ'a ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.