05.02.2018

ÇAYIRHAN MAHALLEMİZDE 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU AÇILDI

Müftülüğümüz tarafından Çayırhan Mahallesi Aşağı Site TEK Çalışanları Camii Kur'an Kursunda 4-6 Yaş çocuklar için Kur'an Kursumuz açıldı.

Açılışa Belediye Başkanı İsmail Öntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice, Jandarma Komutanı Mevlüt Karakaş, siyasi parti liderleri, Çayırhan Mahalle muhtarı Bilal Şerbetçi aileler ve Çayırhan halkı katıldı.

İlçe Müftümüz Dr. Fahrettin Bektaşoğlu açılan kursumuzda 22 çocuğun eğitim göreceğini bu amaçla kursun açılmasında emeği geçenlere teşekkürlerini bildirirken, temel dini bilgilerin çocuklara verilmesinin önemli olduğunu belirtti.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, 4-6 Yaş Kur'an Kursunun Çayırhan Mahallesine hayırlı uğurlu olması temennisiyle, geleceğin teminatı olan çocukların, eğitimlerinin her kademede önemli olduğunu söyledi.