06.03.2023

AFET DURUMUNDA KADIN KONFERANSI

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü" münasebetiyle 06 Mart 2023 tarihinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezinde Mamak İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından kadınlara yönelik " Afet Durumunda Kadın" konulu konferans düzenlendi. Mamak Merkez Kur'an Kursu Öğreticisi Sümeyra GÖKALP'in sunuculuğunu yaptığı program Sadriye Güngör Camii İmam Hatibi Hasan LATİFOĞLU'nun Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Açılış ve selamlama konuşması yapan İlçe Müftümüz Celil KARACA programa katılanların Berat Kandilini ve 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Belgin KONARILI "Doğal Afetler, Olağanüstü Haller ve Kadın" konulu konferansı gerçekleştirdi. Konferansın ardından Mamak İlçe Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Satı Zehra ERDEM'in Sayın KONARILI'ya çiçek takdim etti. Program sonunda sayın KONARILI kitabını imzaladı.