18.10.2022

İl Müftümüz Mamak Görevlileriyle Buluştu

Ekim ayı mutat toplantısı 18.10.2022 Salı günü Müftülük Konferans Salonunda yapıldı. Demirlibahçe Vakıf Camii İmam-Hatibi Adem YİĞİT’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda gündemdeki konular Şube Müdürlerimiz tarafından personele duyuruldu.

İlçe Müftümüz Celil KARACA ilçemiz ve yürütülen faaliyetler hakkında kısa bilgi verdi. Daha sonra Ankara İl Müftümüz Sayın Dr. Hasan ÇINAR görevlilerimize yönelik dava bilinci, görev aşkı ve sorumluluklarımızı hatırlatan etkili bir sohbet gerçekleştirdi. Yer yer tecrübelerini paylaştı. Ankara'da birlikte yürüteceğimiz hizmetler hakkında görevlilerimizi motive etti.

Toplantı sonunda İlçe Müftümüz Celil KARACA, sayın İl Müftümüz Dr. Hasan ÇINAR’a teşekkür ederek kendisine çiçek takdim etti.