05.10.2022

Mevlid-i Nebi Haftası Cami Çocuk Buluşması

“Mevlid-i Nebi Haftası” ve “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Mamak Merkez Camii’nde 05 Ekim 2022 Çarşamba günü ‘Cami Çocuk Buluşması’ programı düzenlendi. Etkinliğe Saime Kadın 4-6 yaş, Boğaziçi 4-6 yaş, Altmışevler 4-6 yaş, Abidinpaşa Ortatepe 4-6 yaş ve Köprübaşı 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri katıldı. Sure, dua, salavat ve ilahi okuyan öğrencilere program sonunda patlamış mısır ikram edildi. Programa, Kaymakamımız Sayın Ali SIRMALI, Ankara İl Müftü Yardımcısı Aynur YAŞAR, İlçe Müftümüz Celil KARACA, Din Hizmetlerinden sorumlu Şube Müdürümüz İsmail ALADAĞ, Mamak Merkez Camii görevlileri, öğrenci velileri iştirak ettiler. Türkiye geneli 4-6 yaş kurslar arasında yapılan proje yarışmasında 3. olan Boğaziçi Merkez 4-6 yaş Kur'an Kursu Öğreticisi Rafia ŞAŞMAZ'a plaket takdim edildi.