31.07.2019

15 Temmuz 2016 gecesini ve o günlerde yaşananları karşı bilinç uyandırma adına yaz kurslarımız da bulunan öğrencilerimiz arasında Mamak Müftülüğü olarak yarışma tertip ettik.

Milletimizin birliğini, huzurunu, geleceğini hedef alan Fetullahçı terör örgütüne vb. örgütlenmelere ve kalkışmalara karşı bilinç uyandırma adına yaz kurslarımız da bulunan öğrencilerimiz arasında Mamak Müftülüğü olarak yarışma tertip ettik ve onlardan 15 Temmuz 2016 gecesini ve o günlerde yaşananları tasvir etmelerini istedik. Onlarda pırıl pırıl dünyalarıyla o geceyi resme döktüler. Sonuç olarak gördük ki yavrularımız o geceyi hiç unutmamış. Ömer Halis DEMİR'i hiç unutmamışlar. O gecenin kahramanları onların hayal dünyalarını süsleyen birer kahraman. Allah bu yavruları yetiştiren anne babalarından razı olsun, öğretmenlerinden, hocalarından razı olsun. Allah bu vatana canıyla kanıyla fikriyle hizmet eden herkesten razı olsun. Mamak Müftülüğü olarak öğrencilerimizin bizleri gururlandıran bu eserlerini sergileyerek onların bu başarılarını hem destekledik, hem de mütevazı bir törenle onları tebrik ettik. Halkımızın da öğrencilerimizin bu emeklerine ilgi gösterdiğini memnuniyetle müşahede ettik.