05.11.2018

Erkam Cami Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu Öğrencilerine Yönelik Dini Rehberlik ve Manevi Destek Semineri

Erkam Cami Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu Öğrencilerine Yönelik Dini Rehberlik ve Manevi Destek Semineri

Mamak İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu vaizleri olarak her Çarşamba ve Perşembe günleri Erkam Cami Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi gören öğrencilerimize ilmihal, tefsir ve siyer konularında bilgilendirme seminerleri yapılmaktadır. Geleceğin Hâdim’ül Kur’an-ı olacak hafızlarımızın, toplumun temelini oluşturan ailenin yapı taşlarını büyütecek kursiyerlerimizin bilinçli yetişmesi, sağlıklı nesiller yetiştirebilmesi için eğitimler ve seminerler devam etmektedir.