05.04.2024

“Ayetlerle Tefekkür Yolculuğum” Video Yarışmasında Dereceye Girenler Belli Oldu...

İhtiyaç Odaklı Kur’an kurslarımızda öğretime devam eden hanımların çevrelerinde yaşananlara, tabiatta meydana gelen olaylara ve canlı/cansız her şeye Kur’an ayetleri ve tefekkür nazarıyla bakabilmelerini, dünyayı dini değerlerinin ışığında görebilmelerini ve anlamlandırabilmelerini sağlamaya dair farkındalıklarının artmasına katkı sağlamak amacıyla “Ayetlerle Tefekkür Yolculuğum” Video Yarışması düzenlendi.

Söz konusu yarışmasında hazırlamış oldukları videolarıyla Sevil ALAGÖZ 1. (birinci) Hatice DAĞLI 2. (ikinci) Gülsüm ARIKAN 3. (üçüncü) oldu.

Dereceye giren öğrencilere Müftülüğümüzde yapılan törenle Ankara İl Müftü Yardımcılarımız Osman ŞEKERCİ ve Hacı Turan DEMİRCİOĞLU ile Mamak İlçe Müftümüz Celil KARACA ödüllerini takdim etti.