20.03.2024

2024 Yılı “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” Münasebetiyle Personel Arasında Düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasının Sonuçları Belli oldu.

2024 yılı "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle Erkek Din görevlileri arasında “19. Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" ile Kadın Din görevlileri arasında "9. Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışmaları 20.03.2024 tarihinde Mamak İlçe Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Komisyon tarafından değerlendirme neticesinde İlçemiz Müftülüğünde görevli Din görevlileri arasında yapılan Erkekler arasında Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında Mikail ABDURRAHMANOĞLU, Kadınlar arasında ise Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında Mahinur HAKİKATOĞLU birinci olmuşlardır.

Mamak Müftümüz Celil KARACA yarışmaya katılan ve dereceye giren personelimize hediye takdim ederek teşekkürlerini bildirdi.