29.02.2024

2024 Yılı Zekat İyilik Buluşmaları Toplantısı

2024 Yılı Zekat İyilik Buluşmaları toplantısı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Mehmet KAPUKAYA, İlçe Müftümüz Celil KARACA, Şube Müdürlerimiz Mehmet ÇATALBAŞ, Mehmet ÇOK, Abdulmuttalip TATLILIOĞLU ve personelimizin katılımıyla Müftülüğümüz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Başak Merkez Camii İmam-Hatibi Yunus PORTAKAL’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda Şube Müdürümüz Abdulmuttalip TATLILIOĞLU Başkanlığımız ve İl Müftülüğümüzün duyuru ve talimatları personelimize tebliğ etti. Daha sonra İlçe Müftümüz Celil KARACA açılış konuşması gerçekleştirdi.

Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği içerisinde yürütülen hizmetlerin iş insanları nezdinde etkin bir şekilde bilinirliğini artırmak ve farkındalığını oluşturmak, zekat verebilecek durumda olan hayırseverlerimizle ihtiyaç sahipleri arasında kardeşlik köprülerinin kurularak dayanışma ve kaynaşma ruhunun canlı tutulmasını sağlamak ve görevlilerimizi bilgilendirmek amacıyla planlanan seminer Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Mehmet KAPUKAYA tarafından verildi.