19.07.2024

Muharrem Ayı Vesilesiyle Müftülüğümüze Bağlı Camilerde Âşûrâ Etkinlikleri Düzenlendi...

Muharrem ayı vesilesiyle Âşûrâ etkinlikleri kapsamında 19 Temmuz Cuma günü, cuma namazı çıkışı Müftülüğümüze bağlı camilerde mahalli imkânlar ölçüsünde belediyeler ve ilgili kurum/kuruluşlar işbirliği ile hazırlanan âşurâ cami cemaatine ikram edildi.

Ayrıca, Başak Merkez Camiinde hayırsever vatandaşımız ile cami dernek yönetiminin birlikte hazırlamış oldukları aşureleri cuma namazı çıkışı Kaymakamımız Sayın Ali SIRMALI ve İlçe Müftümüz Sayın Celil KARACA cemaate ikramda bulundular.

Daha sonra Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret eden Sayın SIRMALI, Din görevlilerimizden öğrencilerin genel durumları hakında bilgi aldılar.