10.07.2024

Şube Müdürü olarak atanan Özcan İNCE’ye Başarı Belgesi ve Plaket takdimi

Mamak Müftülüğümüzde uzun yıllardır Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yapmakta iken görevde yükselme sınavını kazanarak İstanbul İli Esenyurt İlçe Müftülüğüne Şube Müdürü olarak atanan Özcan İNCE’ye Mamak Kaymakamlığında düzenlenen törende Kaymakamımız Sayın Ali SIRMALI tarafından Başarı Belgesi verildi.

Ayrıca, görev yaptığı süre içerisinde görev bilinci, gayretli ve mesai mefhumu gözetmeksizin yaptığı çalışmaları ile kamusal fayda ve sunulan hizmetlerin kalitesinin yükseltilmesine ve Türkiye Diyanet Vakfı Mamak Şubesinin dini ve hayri hizmetlerine katkı sağlamasından dolayı Mamak Müftülüğü Toplantı Salonunda düzenlenen törende Müftümüz Celil KARACA Plaket takdim etti ve yeni görevinde başarılarının devamını dileyerek teşekkür etti.