10.07.2024

Mezun Hafızlarla Kahvaltı Programı İcra Edildi

İlçe Müftülüğümüze bağlı Hafızlık Kur'an Kurslarımızda eğitimlerini tamamlayarak Hafızlık İcazetnamesi/Belgesi almış mezunların  bir  araya  gelmesi, kurumsal  aidiyetin güçlenmesi, mezunlar arasında  kaynaşma  ve  dayanışmanın sağlanması,  bilgi ve tecrübe  paylaşımı ile hafızlık eğitiminin  daha  nitelikli  hale  gelmesi  için "Mezunlar Buluşması" adı  altında Üreğil Millet Bahçesinde kahvaltı programı gerçekleştirilmiştir.

Program, Müftülüğümüz Şube Müdürü Mehmet ÇOK, Eğitim Hizmetlerinde Sorumlu memur Mehmet Ali YAPRAK, Hafızlık Kurs Yöneticileri ve Öğreticilerin katılımıyla icra edildi. Daha sonra söz alan Şube Müdürü Mehmet ÇOK Hafızlık Belgesini hak kazanan hafızlar ile Kurs Öğreticilerine gayretlerinden dolayı Müftü Bey adına teşekkür etti.