01.11.2023

"Gazze için El Ele" Kermesimiz Açıldı

lçemiz Belediye, Kaymakamlık, Merkezimize katkıda bulunan kızılay ve bütün sivil toplum kuruluşları, Müftülüğümüz ve Vakfımız Şubesi tarafından Filistin yararına düzenlediğimiz kermesimizle kardeşlerimizin yanındayız.

Cumhuriyet Meydanı'nda Filistin yararına düzenlenen kermeste hediyelik eşya, yiyecek ve çeşitli ürünler satışa sunuldu.
Kermesin açılışına, Kaymakamımız Sn. Dr. Nuri MEHMETBEYOĞLU, Belediye Başkanımız Sn. Süleyman ACAR, İlçe Müftümüz Sn. Adem ŞEN, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurum personelleri ve İlçe halkımız katıldı. Ayrıca Müftülüğümüze bağlı Çocuk Kulübü 4-6 Yaş Kur'an Kursun'da bulunan öğrencilerimiz kendi harçlıklarını kumbaraya toplayıp Filistindeki kardeşlerimiz için bağışladı.
Kurulan kermeste elde edilen gelirleri İsrail zulmü altındaki Filistinli kardeşlerimize ulaştırılacak. Kermesimize katkıda bulunan Belediye ve Kaymakamlığımıza, bütün STK'lara, kurum ve kuruluşlara, hizmet veren hocalarımıza, katılan değerli halkımıza teşekkür ederiz. Allah hayırlarınızı kabul etsin.