30.09.2023

2023 YILI MEVLİD-İ NEBİ İLE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

BİZ SENİ ANCAK ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERDİK (Enbiya;107)

2023 yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri haftası kapsamında 26.09.2023 Salı günü tüm Camilerimizde gerçekletirilen Kandil programlarıyla başlayan hafta etkinliklerimiz; 27.09.2023 Çarşamba günü Kadın Aile buluşması, 28.09.2023 Perşembe günü önce 4-6 Yaş Kur'an kursu öğrencilerimiz ile İlçemiz Yabanabat Camiinde Cami çocuk buluşması, ardındanda baştacımız olan ve Huzurvinde kalan büyüklerimize yönelik onların yalnız olmadıklarını hissettirmek , onları dinlemek, onların tecrübelerinden faydalanmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaret programıyla  devam etti.

29.09.2023 Cuma günü Belediyemiz Yeşilçam düğün salonunda, İlçe Kaymakamımız, Belediye başkanımız, İlçe protokolü, İlçe halkımız ve Din görevlilerimizin katılımıyla,  Diyanet işleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi Dr İdris BOZKURT hocamızın sunumunu gerçekleştirdiği "PEYGAMBERİMİZ, İMAN VE İSTİKAMET"  konulu konferans gerçekleştirildi.

Hafta etkinlikleri kapsamında Müftülüğümüzce planlaması yapılan Lise ve Ortaokul öğrencileri ile Cezaevi etkinlikleri çerçevesinde PEYGAMBERİME MEKTUP yarışması, esnaf ziyaretleri ve ayrıca gençlerimize yönelik olarak 03.10.2023 tarihinde sunumunu Diyanet İşleri Başkanlığı Baş Müfettişi Murat ALKAN hocamızın yapacağı konferans gerçekleştirilecektir.