26.11.2018

YUKARIÇANLI CAMİ İBADETE  AÇILDI

Kızılcahamam Yukarıçanlı Mahalle Cami Açılışına; Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Dr.Hasan Doğan, Bölge Milletvekilleri, Kızılcahamam Kaymakamımız Mehmet Yıldız, Ankara İl Müftümüz  Mehmet Sönmezoğlu, İlçe Müftümüz Selçuk KILIÇBAY,  Belediye Başkanları,Siyasi Parti temsilcileri, STK Başkanları, Muhtarlar, İş Adamları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışa Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlandı, Dernek Başkanı İlhami Nezir katılımcılara selamlama konuşması yaptı,  konuşmasında hayırseverlere teşekkür etti, son olarak Ankara İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu, Tarafından  dua edilerek cami hizmete açıldı.

Cuma namazından önce mevlid-i şerif okunda Ankara İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu tarafından vaaz verildi. Açılışı yapılan Yukarıçanlı Mahalle Caminde ilk Cuma namazı kılındı.