09.10.2018

Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörleri Müftülüğümüzde Toplandı

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörleri Toplantısı Keçiören Müftülüğünün ev sahipliğinde 8 Ekim 2018 tarihinde yapıldı.

Toplantıya Ankara il müftü yardımcısı Sayın Aynur Yaşar, Ankara A.D.R.B. Koordinatörü Zehra Tuncel ve diğer ilçelerin koordinatörleri katıldı. Keçiören Müftüsü Sayın Mehmet Şahin de toplantıya iştirak ederek aile kurumunun önemine vurgu yaptı ve A.D.R.B. için her türlü destek ve imkânı sunmaya hazır olduklarını ifade etti. Keçiören A.D.R.B. Koordinatörü Sayın Hatice Kandil 2018 yılında yapılan, 2019 yılında da yapılması planlanan projeler ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Diğer ilçe müftülüklerinin koordinatörleri de faaliyetlerinden örnekler sundular. Karşılıklı istişareler yapılarak yeni dönem için başarı temennileri ile toplantı sona erdi.