08.02.2024

Aile Ahlakı Semineri

"Keçiören İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu" tarafından, İlçemizde görev yapmakta olan Kur'an Kursu Öğreticilerine yönelik, "Aile Ahlakı" semineri düzenlendi. İncirli Merkez Camii Müezzini "Kemal ÇİL" Hocamızın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programımızın açış konuşmasını İlçe Müftümüz "Hasan LİMON" yaptı. Aileye yönelik çalışmaların toplumumuz açısından son derece önem taşıdığına vurgu yapan Müftümüzün açış konuşmasından sonra; Altındağ İlçe Müftülüğü ADRB Vaizi "Hatice ÖZAVŞAR" Hocamız, "Çocukta Sağlıklı Kimlik Gelişimi" konulu seminerini verdi. Programımız hediye takdimi ile son buldu. Başta İlçe Müftümüz Hasan LİMON olmak üzere programımızı şereflendiren tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.