03.08.2023

Keçiören Belediye Başkanı Turgut ALTINOK'a Ziyaret

Keçiören Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüz tarafından, 34 farklı bölgede düzenlediğimiz Hayır Çarşı’ları halkımız arasında büyük bir heyecan uyandırdı. Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Turgut Altınok'un maddi ve manevi destekleri bu etkinliklerin düzenlenmesinde büyük önem taşıdı.
Keçiören Müftümüz Hasan Limon ve Hayır Çarşısı Düzenleme Komisyonu Üyeleri, Hayır Çarşılarımıza sağladığı kıymetli destekler için teşekkür etmek amacıyla Belediye Başkanını makamında ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanımız ile Gençlik Merkezleri’nin gençler için taşıdığı önem üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdiler. Gençlik merkezlerinin gençlerin yeteneklerini geliştirebilecekleri, yeni beceriler kazanabilecekleri, manevi değerleri destekleyerek olumlu etkileşimlerde bulunabileceği alanlar olduğu vurgulandı. Ayrıca, Gençlik Merkezleri’nin toplumun geleceği için gençleri destekleyen birer güç olduğu konusunda mutabık kalındı.

Bu anlamlı ziyaret sırasında, Müftümüz Hasan Limon, Belediye Başkanı'mıza isminin Osmanlıca yazılı olduğu tablo hediye etti.