04.12.2019

“Peygamberimle Tanışıyorum” Yarışması Keçiören’de Yapıldı

Ankara Müftülüğünün Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle düzenlemiş olduğu “Peygamberimle Tanışıyorum” yarışmasına Keçiören’den Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu 6. Ve 7. Sınıf öğrencileri katıldı. Ankara’daki proje İmam Hatip okulları arasında İl 4. ‘sü olan ve okulumuzda dereceye giren öğrencilerimize Keçiören Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörü Gülten Danış Arifoğlu, Gençlik Koordinatörleri Mustafa Esat Hasçiçek ve Nurcan Daşdemir tarafından hediyeleri takdim edildi.

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen törende konuşan okul müdürü Fatih Bostancı “Yarışmada elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, daha çok çalışacaklarını bu başarının bir başlangıç olduğunu ifade etti.