Diyanet Gençlik tarafından düzenlenen “Bir Konu Bir Konuk” programı, 16 Ekim Perşembe günü saat 15.30’da Büyük Ankara Diyanet Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Programın bu haftaki konuğu, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi ve yazar Prof. Dr. İhsan Çapcıoğlu olacak.
“Hayatı ‘Değerli’ Yaşamak” başlığıyla gerçekleşecek söyleşide, Prof. Dr. Çapcıoğlu hayatın anlamı, değer temelli yaşam biçimleri ve bireyin manevi gelişimi üzerine önemli değerlendirmelerde bulunacak. Gençlerin düşünsel ve ahlaki gelişimine katkı sunmayı amaçlayan bu program, 15–45 yaş arası katılımcılara açık olacak.
Katılım için başvuru formunun doldurulması gerektiği hatırlatılırken, programa ilgi duyan tüm gençlerimiz ve vatandaşlarımız davetlidir.
Tarih: 16 Ekim 2025, Perşembe
Saat: 15.30
Yer: Büyük Ankara Diyanet Gençlik Merkezi