26.01.2023

2023 GENÇLİĞE DEĞER ARA DÖNEM KAMPI

Gençlik Çalışmaları kapsamında 23 - 25 Ocak 2022 tarihlerinde Kalecik Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci Pansiyonunda 23 öğrenciye yönelik "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" yapılmıştır.

Kampta Başkanlığımız programı takip edilmiş olup, 25 Ocak 2023 Çarşamba günü Ankara'ya gezi düzenlenmiştir.

Son gün İlçe Kaymakamımızın teşrifleriyle kamp faaliyetleri değerlendirilmiş ve öğrencilerin memnun kaldıkları gözlenmiştir.

Kampın gerçekleştirilmesinde Müftülüğümüzle iş birliği içinde çalışan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, pansiyon ve spor salonunu tahsis eden Kalecik Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne ve yurt çalışanlarına, Ankara gezisi için araç tahsis eden İlçe Gençlik Spor Müdürlüğüne, gezide bizlere yapmış olduğu rehberlik ve misafirperverliği için Ankara Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğüne, kampta öğrencilerimize refakat eden Müftülüğümüz Gençlik Teşkilatındaki görevli personele ve teşrifleriyle önemli katkı sağlayan İlçe Kaymakamımıza teşekkür ederiz.