11.10.2022

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KONFERANSI

2022 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İlçemiz Öğretmenevi’nde 11 Ekim 2022 Salı günü Konferans düzenlendi. Programa İlçe Protokolü, halkımız ve İlçemizde eğitim gören ortaöğretim öğrencileri katılım sağladı. Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, Müftülük İlahi Korosu’nun söylediği ilahilerle devam etti. Başkanlığımız Mevlid-i Nebi sinevizyonu gösteriminden sonra Ankara İl Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR hocamızın konferansı ile sona erdi. Program sonunda konuşmacı hocamıza İlçemiz Kaymakamı Uhut Emre KOYUNCU tarafından plaket takdim edildi. Akabinde halkımıza yemek ikramında bulunuldu. Program ve etkinliklerimizde maddi ve manevi desteği geçenlere ve katılımlarından dolayı tüm halkımıza teşekkür ederiz.