17.06.2022

4-6 YAŞ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZİN YIL SONU ETKİNLİKLERİ

Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda öğrenim gören öğrencilerimize  yönelik aileleriyle birlikte Ankara Gezisi düzenlendi. Gezi kapsamında Keçiören Deniz Dünyası ve Evcil Hayvanlar parkı ziyaret edildi.

İlçemizde yer alan Atatürk Parkı'nda yıl sonu pikniği tertip edildi. Öğrencilere yönelik kadim oyunlarımız şenliği düzenlendi. Halat çekme, kaşıkla yumurta taşıma, mendil kapmaca oyunlarında öğrencilerimiz kıyasıya yarıştı. Pikniğe İlçe Kaymakamımız Sn. Uhut Emre KOYUNCU, İlçe Müftümüz Hasan KILIÇ, öğrenci velileri katılım sağladı.

İlçemiz Kültür merkezinde 4-6 yaş Kur'an Kursumuz öğrencilerini yıl sonu kapanış programı icra edildi. Programda öğrencilerimizin Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, dualar, belge ve ödül töreni yer aldı.

Tüm etkinliklerimiz ve programlarımız kapsamında bizlere desteğini esirgemeyen kurumlarımıza ve şahıslara teşekkür ederiz.