02.12.2019

Mevlid-i Nebi Haftası Konferansı

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İlçemiz Öğretmenevi’nde Konferans düzenlendi. Programa İlçemiz Protokolü, Çankırı İl Müftüsü Bürhan KELEŞ beraberindeki heyetle birlikte katıldı. Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerimizin ve Müftülük İlahi Korosu’nun söylediği ilahilerle devam etti. Başkanlığımız Mevlid-i Nebi sinevizyonu gösteriminden sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Bayram  DEMİRTAŞ hocamızın konferansı ile sona erdi. Program sonunda konuşmacı hocamıza İlçemiz Müftüsü Hasan KILIÇ tarafından plaket takdim edildi. Hafta münasebetiyle düzenlediğimiz Şiir ve Hadis yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize Başarı Belgesi ve ödülleri verildi. Akabinde halkımıza yemek ikramında bulunuldu. Hafta etkinliklerinde maddi ve manevi desteği geçenlere ve katılımlarından dolayı tüm halkımıza teşekkür ederiz.