09.10.2024

2024 YILI EKİM AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI KALECİK'TE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kalecik İlçe Müftülüğümüzün ev sahipliğinde Ankara Müftümüz Dr. Hasan ÇINAR hocamızın riyasetinde 2024 Yılı Ekim Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı 25 İlçe Müftüsü/Vekili, İl Müftü Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin katılımı ile Kalecik İlçemizde yapıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda İlçe Müftümüz Mehmet KAPUCU 'nun selamlama konuşması ve brifinginin ardından İl Müftümüz Dr. Hasan ÇINAR , gündeme dair hususları değerlendirdi. Son bölümde İlçe Kaymakamımız Sayın Uhut Emre KOYUNCU ve Kalecik İlçe Belediye Başkanı Sayın Satılmış KARAKOÇ 'un toplantıyı teşrif ederek, değerli Müftülerimizi İlçemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyetleri ifade ettiler.

Bu vesileyle; başta İl Müftümüz Dr. Hasan ÇINAR olmak üzere İlçemizi teşrif eden her kademeden camiamız mensuplarına teşekkür eder, toplantımızın hayırlara vesile olmasını dileriz