28.06.2021

HAFIZLARIMIZA BELGE TAKDİMİ YAPILDI

Kahramankazanımızın maneviyat vadisi olarak nitelendirilen İçören Kur’an Kursumuz ‘dan 2 yavrumuz daha hafızlar kervanına katıldı .
Diyanet İşleri Başkanlığımızın 12.03.2021 tarihinde yapmış olduğu Hafızlık Tespit sınavında başarı göstererek hafızlık belgesi almaya hak kazanmışlardır.
Hafızlarımıza İlçe Müftümüzlüğümüzde İlçe Müftümüz tarafından Belge Takdimi ve Başkanlığımızın eserlerinden hediye edildi .
Tüm dünyanın içerisinden geçtiği zorlu Pandemi şartlarına rağmen başarı göstererek belge almaya hak kazanan Furkan DEMİRCİ ve Efehan Baki TOPRAK Hafızlarımızı başarıları sebebiyle tebrik ederken yine aynı şekilde anne babalarını,onları yetiştiren hocalarımızı ve idarecilerimizi tebrik eder. Kur’an Kursumuzun devam etmesi için maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize şükranlarımızı sunarız.
Hafızlarımıza “ Lafızın Hamili Mananın Amili “ olarak uzun ve hayırlı ömürler dileriz.