23.03.2021

GENÇLİK HİZMETLERİ ÇALIŞTAYI YAPILDI

Gençliğe Değer Projesi kapsamında gençlik hizmetlerinin daha etkin ve verimli hale getirilmesi amacıyla İlçe Müftülüğümüz tarafından “Gençlik Hizmetleri Çalıştayı” düzenlendi.
Çalıştaya Ankara İl Müftü Yardımcısı Fazlı MUTLU, İlçe müftüsü Durmuş Ali ÇAKIR , İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Resül ALTUNTAŞ, Kahramankazan Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri ve bölge sorumluları olarak görevlendirilen imam-hatip ve müezzin-kayyımlar katıldı.
Merkez Ulu Cami İmam Hatibi Ramazan AKYOL hocamızınKur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda Kahramankazan Müftülüğü İlçe Gençlik Koordinatör yardımcısı Ömer BAĞDEŞ tarafından Müftülüğümüz gençlik çalışmaları hakkında bilgi verildi.
Açılış konuşması yapan İlçe Müftümüz Durmuş Ali ÇAKIR ,İlçemizde ki gençlik çalışmaların gençlerimiz için ne kadar önemli olduğundan bahsetti ,İl Gençlik Koordinatörü Resül ALTUNTAŞ, İl Müftülüğünün gençlik çalışmalarını anlattı.
İl Müftü Yardımcısı Fazlı MUTLU, gençlik çalışmalarında koordine içinde olmanın verimliliği artıran unsur olduğunu söyledi.
Çalıştay İlçemizde bulunan İçören hafızlık Kuran Kursun da İl Müftüsü Dr.Yusuf DOĞAN ‘ın da katılmasıyla devam etti Son konuşmayı yapan İl Müftüsü Dr. Yusuf DOĞAN, hafızlık talebeleri ile hafızlığın önemi üzerine , içerisinde bulundukları imkanları en iyi şekilde değerlendirip en kısa sürede hafızlıklarını bitirmeleri üzerine tavsiyelerde bulundu .Son olarak İlçe Müftümüz Durmuş Ali ÇAKIR , İl Müftüsü Dr Yusuf DOĞAN ‘a ,İl Müftü yardımcısı Fazlı MUTLU beye ve İçören Kur an Kursu yöneticisi Hasan AVCI ve Öğreticilerine teşekkür ederek çalıştay son buldu .