16.04.2020

İlçe Müftümüzden Vefa Destek Gurubunda Görev Alan Din Görevlilerimize Teşekkür

Kahramankazan İlçe Müftümüz Durmuş Ali Çakır Kahramankazan Kaymakamlığımız öncülüğünde oluşturulan Vefa Destek Gruplarında görev alan Din Görevlilerimizle bir araya gelerek içerisinde bulunduğumuz bu sıkıntılı süreçte aktif şekilde yer alan, sahada tam kadro çalışan Din Görevlilerimize teşekkür etti.

İlçe Müftümüz; “Kavli duanın yanında fiili duamızı da ortaya koymaktayız. Nice sıkıntı ve badireleri birlik, beraberlik ve dayanışma içinde atlatan aziz milletimiz bu sıkıntılı surecide aynı azim, dayanışma ve yardımlaşma ile atlatacaktır. Allah en kısa sürede bu musibetten ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı kurtarsın” duasında bulunarak  “İlçemizde vatandaşlarımıza sahada her türlü hizmeti özveriyle yapan din görevlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.