24.10.2024

TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen alçak terör saldırısında Şehid olan Murat Arslan kardeşimiz Kahramankazan Merkez Ulu Camii'nden dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Evinin önünde İl Müftü Yardımcısı Dr. Mahmut AY hocamızın helallik almasının ardından, İl Müftümüz Dr. Hasan ÇINAR Merkez Ulu Camii'nde Cenaze namazı öncesi Birlik ve Beraberlik konulu vaazda bulundu. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ hocamızın kıldırmış olduğu cenaze namazından sonra Şehit Murat Arslan Kahramankazan Şehitliğine defnedildi. Bu menfur saldırıda hakka yürüyen bütün şehitlerimizin yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyoruz.