TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen alçak terör saldırısında Şehid olan Murat Arslan kardeşimiz Kahramankazan Merkez Ulu Camii'nden dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
24.10.2024
İlçe Kaymakamımız sayın Abdullah Selim PARLAR, Kahramankazan İlçe Müftüsü olarak görev yapmakta iken Ankara İl Müftü Yardımcısı olarak atanan Dr. Mahmut AY hocamızı ziyaret ederek, kendisine ilçemizde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek
18.10.2024
Kahramankazan Atatürk mahallesinde bulunan dairesini Türkiye Diyanet Vakfına bağışlayan Musa UYAR isimli hayır sever vatandaşımıza, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani TURAN teşekkür belgesi verdi.
16.10.2024
Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürü Erol YAVUZ, İlçe Müftümüz Dr. Mahmut AY'ı makamında iadei ziyarette bulundu. İlçe Müftümüz nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkürlerini iletti.
11.10.2024
İlçe Müftümüz Dr. Mahmut AY ve Şube Müdürümüz Kadir DEMİR ''Ahilik Haftası'' kutlamaları kapsamında, İlçemiz Esnaf Sanatkârları Odası Başkanı Ali GÜNHIZ'ı makamında ziyaret ederek haftalarını tebrik etti.
27.09.2024
Mesajlar