31.03.2021

GENÇLİK FAALİYETLERİ İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Gençlik Faaliyetleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Ravza Termal Otelde gerçekleştirildi

Ankara Müftümüz Dr.Yusuf Doğan'ın iştirakiyle gerçekleştirilen program Merkez Hacı Paşa Camii İmam-Hatibi Özgür Koç'un Kur' an tilavetiyle başladı. İlçe Gençlik Koordinatörü Ahmet Kocatürk ile İl Gençlik Koordinatörü Resul Altuntaş'ın sunumlarını ardından İl Müftü Yardımcısı Fazlı Mutlu hocamızın gençlik faaliyetleri ile ilgili konuşmasıyla toplantının istişare kısmı nihayetlendi.Değerlendirme kısmında ise Ankara Müftümüz Dr. Yusuf Doğan' ın Başkanlığımız Gençlik faaliyetlerinin önemi ile ilgili yaptığı konuşma ile toplantı sona erdi.

İl Müftü Yardımcımız Fazlı Mutlu Kadıköy Mahallesi Camii İmam-Hatibi Tayyip Zenbilci ile Bostanhöyük Mahallesi Camii imam-Hatibi Muhammed Coşkun'a görev yaptıkları bölgede yürüttükleri gençlik hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerine hediye takdim etti.