19.04.2019

Temel Aile Bilinci

Haymana İlçe Müftülüğümüze bağlı Kur'an Kurslarında görev yapmakta olan ve Ankara İl Müftülüğünce Düzenlenen Temel Aile Bilinci Eğitim Semineri programlarına katılan İlçe Müftülüğümüz Kur'an Kursu Hocaları Temel Aile Bilinci Eğitim Sertifikalarını Aldılar.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan ve tüm illerde uygulamaya konulan seminer programlarının Ankara ayağı, 25 ilçeden K. Kursu hocalarının katılımıyla dolu dolu 3 günlük seminerler şeklinde gerçekleştirilmişti.

Başta Kur'an Kurslarındaki genç ve yetişkin öğrencilere yönelik olmak üzere halkımızı bilinçlendirmek, aile içi bağları, görev vesorumluluk bilincini geliştirip güçlendirmek amacıyla yapılan seminerlerin katılım sertifikalarını İlçe Müftümüz Şinasi ÖZTÜRK makam odasında görevli hoca hanımları tek tek tebrik ederek kendilerine takdim etti.

Görevliler bu seminerde edindikleri bilgilerle İlçe Kaymakamlığımızın desteğiyle açılmış olan KAGEM adlı kadınların faaliyet gösterdiği merkezde de sohbet ve bilgi paylaşımı yapmaya devam etmektedirler.